Almanya Vizesi

ALMANYA VİZESİ İÇİN
ACİL VİZE DESTEK HATTI 0212 268 12 23 veya vize@tourbemol.com 

Vize Başvuru formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız…

Ticari Başvurularda kullanılacak olan Dilekçe Örneği için tıklayınız…

Turistik Bşavurularda kullanılacak olan Dilekçe Örneği için tıklayınız….

  • Çalışanlar İçin

    1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben Türkçe olarak yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.

    2. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.) (Orjinali olmalıdır)

    3. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliyoruz.)

    4. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi (İlk defa vize alınacaksa belgenin orijinali ve Son 3 ay içinde alınmış), İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi

    5. Sigortalı çalışanlar için SSK işe giriş bildirgesi, son 3 aylık maaş bordrosu ve SSK hizmet dökümü( İnternetten alınabilir)

    6. Ticari seyahatler için şirketin, turistik seyahatler vize alacak kişinin banka hesap cüzdan fotokopisi. ( eğer hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)

    7. Ticari başvurular için davetiye

    8. Turistik seyahatlerde; davetiye orijinali

    9. Turistik seyahatlerde; açıklamalı nüfus kayıt örneği ( vukuatlı)

    10. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri

    11. Kimlik Fotokopisi

    12. 2 adet biometrik fotoğraf

    13. Pasaport

    14. Turistik seyahatlerde bulunacak kişilerin ek formu doldurması gerekmektedir. (Ek Form)

  • Şirket Ortakları için

    1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben Türkçe olarak yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.

    2. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.) (Orjinali olmalıdır)

    3. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)

    4. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi(İlk defa vize alınacaksa belgenin orijinali ve Son 3 ay içinde alınmış), İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi

    5. Ticari seyahatler için şirketin, turistik seyahatler vize alacak kişinin banka hesap cüzdan fotokopisi. ( eğer hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)

    6. Ticari başvurular için davetiye

    7.Turistik seyahatlerde; davetiye orijinali

    8. Turistik seyahatlerde; açıklamalı nüfus kayıt örneği ( vukuatlı)

    9. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri

    10. Kimlik Fotokopisi

    11. 2 adet biometrik fotoğraf

    12. Pasaport

    13. Bağkur Hizmet Dökümü

    14. Turistik seyahatlerde bulunacak kişilerin ek formu doldurması gerekmektedir. (Ek Form)

  • Emekliler için

    1. Vize Talep Dilekçesi (Konsolosluğa Hitaben Türkçe olarak yazılmış olması gerekir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz gerekir.

    2. Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.) (Orjinali olmalıdır)

    3. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)

    4.Turistik seyahatlerde davetiye orijinali

    5.Turistik seyahatlerde açıklamalı nüfus kayıt örneği ( vukuatlı)

    6. Banka hesap cüzdanı ( eğer banka hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)

    7. Emeklilik defter fotokopisi

    8. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri

    9. Kimlik Fotokopisi

    10. 2 Adet biometrik Fotoğraf

    11. Pasaport

    12. Turistik seyahatlerde bulunacak kişilerin ek formu doldurması gerekmektedir. (Ek Form)

  • Öğrenciler İçin

    1. Öğrenci Belgesi

    2. Nüfus kayıt örneği

    3. Seyahat Sağlık Sigortası  ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.) (Orjinali olmalıdır)

    4. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)

    5. Turistik seyahatlerde; davetiye orijinali

    6. Turistik seyahatlerde; açıklamalı nüfus kayıt örneği ( vukuatlı)

    7. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri

    8. Kimlik Fotokopisi

    9. 2 adet biometrik fotoğraf

    10. Pasaport

    11. Turistik seyahatlerde bulunacak kişilerin ek formu doldurması gerekmektedir. (Ek Form)

    Ayrıca masrafları karşılayacak kişinin hazırlaması gereken evraklar;

    1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda Konsolosluğa Hitaben Türkçe olarak yazılmış olması gerekir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki görevi, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.

    2. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi (İlk defa vize alınacaksa belgenin orijinali ve Son 3 ay içinde alınmış), İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi

    3. Sigortalı Çalışanlar için SSK İşe Giriş Bildirgesi, Son 3 aylık Maaş bordrosu ve SSK Hizmet Dökümü

    4. Garantör olacak  kişinin Banka Hesap Ekstresi. .( eğer hesap ekstresi alınacaksa, şubeden kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirkü fotokopisi)

    5. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri

    6. Kimlik Fotokopisi

  • Ev Hanımları İçin

    1. Pasaport ( Seyahatinin dönüş tarihinden itibaren 6 ay geçerli olacak.)

    2. Nüfus Kayıt Örneği

    3. Seyahat Sağlık Sigortası  ( Acentamızdan Satın alabilirsiniz.) (Orjinali olmalıdır)

    4. Akraba Ziyaretleri için Davetiye, Turistik Seyahatler için Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapıyoruz.)

    5. Vize alacak kişinin varsa Kendi adına banka Hesap Ekstresi

    6. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri

    7. Kimlik Fotokopisi

    8. 2 adet Biometrik fotoğraf

    Ayrıca masrafları karşılayacak kişiden aşağıdaki evraklar;

    1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda Konsolosluğa Hitaben yazılmış olması gerekir. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki görevi, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir.

    2. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi (İlk defa vize alınacaksa belgenin orijinali ve Son 3 ay içinde alınmış), İmza Sirküsü, Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi

    3. Sigortalı Çalışanlar için SSK İşe Giriş Bildirgesi, Son 3 aylık Maaş bordrosu ve SSK Hizmet Dökümü

    4. Garantör olacak  kişinin Banka Hesap Ekstresi.

    5. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri

    6. Kimlik Fotokopisi

Bu Sayfayı Yazdır!

3 Responses to Almanya Vizesi

  1. ben almanyaya gitmek istiyorum.aralık ayında. ekim ayında asgari ücretle işe başladım. pasaportum uçak biletim otelim hazır. yalnız bişey sormak istiyorum banka hesabımızda belli bi miktar para bulundurmamız illaki gereklimidir. ben zaten tüm masraflarımı gitmeden türkiyede hallediyorum. ücretli çalışan olarak vizeye başvursam sorun olurmu. yada banka hesabına para yatırsam ve onu belgelesem yeterli olurmu. aşağı yukarı ne kadar miktar olması gerekir bankada. birde ben izmirden başvurucam. siz istanbuldasınız başvuru yapabilirmiyim size.

    • Uğur KAYIKCIOĞLU

      hesabınıza para yatırmanız yeterlidir. Miktar olarak yurt dışında kalacğaınız gün başına 100 €’ dur.

  2. benim adım emrah ben almanyada evlenmek istiyorum ama benim sıgortam yok sigorta mecburi midir acaba orya gittigimde ise orda aldım vizeyle evlilik yaptıgım ozaman orda kala blirmiyim evlilik yapacagım kişi alman vatan dasıdır

Quickly Support ?Quickly Support ?
Do you need quickly support ?

Some text here...

* required
Send Message