ÇİN TİCARİ VİZE

Çin Halk Cumhuriyeti Ticari Vizesi Gerekli Evrak Listesi, Vize Formu, Vize Dilekçe Örnekleri, Vize Ücreti, Vize Nasıl Alınır? Kaç Günde Çıkar?

DİĞER ÜLKELER

Çin Vizesi Bayrak

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği

Adres: Gölgeli Sok. No: 34 G.O.P., Ankara
Tel: +90 (312) 436 0628
Fax: +90 (312) 446 4248

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu

Adres: Memduhpaşa Yalısı, Mısırlı Caddesi, 6/8 Kireçburnu Mah., Sarıyer,İstanbul
Tel: +90 (212) 299 26 34

ÇİN TİCARİ VİZESİ İÇİN GENEL BİLGİLER

Çin Ticari Vize Başvurularınız için size en uygun güncel gerekli evrakları listesini öğrenebilir, Vize Formları ve  Vize Dilekçe örneklerini temin edebilirsiniz. Ayrıca Çin Ticari  Vizesi kaç günde çıkar?  Çin Vize Ücreti ne kadar? gibi sorulara cevap bulabilirsiniz.

Vize Hizmet Merkezi aracı bir kurumdur. Tüm başvuruların incelenmesi ve vize kararları Çin Halk Cumhuriyeti Başkonsolosluğu tarafından gerçekleştirilir. Vize Hizmet Merkezi personelinin, Çin Halk Cumhuriyeti Başkonsolosluğu’nun alacağı karar üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

Ücretsiz Vize Destek Hattı  0212 268 12 23

  1. Vize Talep Dilekçesi (Örnekteki gibi olmalıdır) Dilekçe örneğine ulaşmak için…
  2. Çin’de bağlantılı olunan firmadan Belediye Onaylı Barkodlu Resmi Davetiye,
  3. Çin’deki firmadan antetli kağıdına yazılı kaşeli imzalı ek davetiye,
  4. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi (Aslı), Son Dönem Vergi Levhası,
  5. Bağkur Hizmet Dökümü 4B
  6. Kimlik Fotokopisi
  7. Sabıka Kaydı ( Arşiv kaydı yoktur ibaresi olmalı)
  8. Biometrik Fotoğraf ( 2 Adet ve son 6 ay içinde çekilmiş tüm yüz hatları gözükmeli ve gözlük kullanılmamalıdır.)
  9. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli olmalıdır.) Varsa Eski Pasaportları,
  10. İlk defa Çin Vizesi alacak kişilerden Noter tasdikli Beyanname, (Beyanname örneği için ofisimi arayabilirsiniz.)

 

Not: Başvuru sahiplerinin daha önce IRAK, PAKİSTAN, , SURİYE,  ülkelerine girişleri söz konusu ise; ekstra olarak şirketin antetli kağıdına İngilizce dilekçe  kaşeli+imzalı ORJINAL olarak; ne amaçla ve ziyaret boyunca neler yapıldığını açıklayıcı (hangi şehre ve hangi firma ziyaret edildi ve eğer ellerinde kanıtlayıcı belgeler var ise eklenmelidir, fatura, dekont veya mailleşmeler gibi) olarak belirtmelidirler. Aksi halde dosyalar kesinlikle işleme alınmayacaktır.

  1. Vize Talep Dilekçesi (Örnekteki gibi olmalıdır) Dilekçe örneğine ulaşmak için…
  2. Çin’de bağlantılı olunan firmadan Belediye Onaylı Barkodlu Resmi Davetiye,
  3. Çin’deki firmadan antetli kağıdına yazılı kaşeli imzalı ek davetiye,
  4. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi (Aslı), Son Dönem Vergi Levhası,
  5. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Barkodlu SGK Hizmet Dökümü
  6. Kimlik Fotokopisi
  7. Sabıka Kaydı ( Arşiv kaydı yoktur ibaresi olmalı)
  8. Biometrik Fotoğraf ( 2 Adet ve son 6 ay içinde çekilmiş tüm yüz hatları gözükmeli ve gözlük kullanılmamalıdır.)
  9. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli olmalıdır.) Varsa Eski Pasaportları,
  10. İlk defa Çin Vizesi alacak kişilerden Noter tasdikli Beyanname, (Beyanname örneği için ofisimi arayabilirsiniz.)

 

Not: Başvuru sahiplerinin daha önce IRAK, PAKİSTAN, , SURİYE,  ülkelerine girişleri söz konusu ise; ekstra olarak şirketin antetli kağıdına İngilizce dilekçe  kaşeli+imzalı ORJINAL olarak; ne amaçla ve ziyaret boyunca neler yapıldığını açıklayıcı (hangi şehre ve hangi firma ziyaret edildi ve eğer ellerinde kanıtlayıcı belgeler var ise eklenmelidir, fatura, dekont veya mailleşmeler gibi) olarak belirtmelidirler. Aksi halde dosyalar kesinlikle işleme alınmayacaktır.