FRANSA TİCARİ VİZE

Fransa Ticari Vize Gerekli Evrak Listesi, Vize Formu, Vize Dilekçe Örnekleri, Vize Türleri, Vize Ücreti, Vize Nasıl Alınır? Kaç Günde Çıkar?

DİĞER ÜLKELER

Fransa Vizesi Bayrak

Fransa Ankara Büyükelçiliği

Adres: Paris Caddesi No 70 – Kavaklıdere – 06540 Ankara
Tel: +90 (312) 455 4545
Fax: +90 (312) 455 4527

Fransa İstanbul Başkonsolosluğu

Adres: İstiklal Caddesi No: 4, 4435 Taksim İstanbul
Tel: +90 (212) 334 8730

FRANSA TİCARİ VİZE İÇİN GENEL BİLGİLER

Fransa Ticari Vize Başvurularınız için size en uygun güncel gerekli evrakları listesini öğrenebilir, Vize Formları ve  Vize Dilekçe örneklerini temin edebilirsiniz. Ayrıca Fransa Ticari Vizesi kaç günde çıkar? Fransa Vize Ücreti ne kadar? gibi sorulara cevap bulabilirsiniz.

Vize Hizmet Merkezi aracı bir kurumdur. Tüm başvuruların incelenmesi ve vize kararları Fransa Başkonsolosluğu tarafından gerçekleştirilir. Vize Hizmet Merkezi personelinin, Fransa Başkonsolosluğu’nun alacağı karar üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

  1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir. Dilekçe örneğine ulaşmak için…
  2. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi (Son 3 ay içinde alınmış olmalı), İmza Sirküsü, Son Dönem Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi,
  3. Davetiye veya Fuar Katılım Belgesi ( Davet edilen kişinin pasaport bilgileri ve seyahat tarihinin belirtilmiş olması gerekir.
  4. Şirketin veya vize alacak kişinin banka hesap ekstresi. (Banka tarafından kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirküsü fotokopisi),
  5. Kimlik Fotokopisi
  6. Biometrik Fotoğraf ( 2 Adet ve son 6 ay içinde çekilmiş tüm yüz hatları gözükmeli ve gözlük kullanılmamalıdır.)
  7. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
  8. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.) (Orijinal olmalıdır)
  9. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
  10. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli olmalıdır.)
  1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir. Dilekçe örneğine ulaşmak için…
  2. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi (Son 3 ay içinde alınmış olmalı), İmza Sirküsü, Son Dönem Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi,
  3. Davetiye veya Fuar Katılım Belgesi ( Davet edilen kişinin pasaport bilgileri ve seyahat tarihinin belirtilmiş olması gerekir.
  4. Şirketin veya vize alacak kişinin banka hesap ekstresi. (Banka tarafından kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirküsü fotokopisi),
  5. Kimlik Fotokopisi,
  6. SGK İşe Giriş Bildirgesi, Son 3 Aylık Maaş Bordrosu, Barkodlu SGK Hizmet Dökümü,
  7. Biometrik Fotoğraf ( 2 Adet ve son 6 ay içinde çekilmiş tüm yüz hatları gözükmeli ve gözlük kullanılmamalıdır.)
  8. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
  9. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.) (Orijinal olmalıdır)
  10. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
  11. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli olmalıdır.)
  1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir. Dilekçe örneğine ulaşmak için…
  2. Bağlı bulunduğunuz Meslek Odasına Kayıt Belgesi. Ayrıca Mesleki Kimlik Kartı olanlar başvuru sahipleri kart fotokopilerini ibraz etmelidirler
  3. İmza Beyannamesi, Son Dönem Vergi Levhası fotokopisi
  4. Davetiye veya Fuar Katılım Belgesi ( Davet edilen kişinin pasaport bilgileri ve seyahat tarihinin belirtilmiş olması gerekir.
  5. Şirketin veya vize alacak kişinin banka hesap ekstresi. (Banka tarafından kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirküsü fotokopisi)
  6. Kimlik Fotokopisi,
  7. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
  8. Biometrik Fotoğraf ( 2 Adet ve son 6 ay içinde çekilmiş tüm yüz hatları gözükmeli ve gözlük kullanılmamalıdır.)
  9. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.) (Orijinal olmalıdır)
  10. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
  11. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli olmalıdır.)
  1. Vize Talep Dilekçesi (Çalışmış olduğunuz kurumdan İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, kurumda ki pozisyonuseyahat amacı, seyahat tarihleri belirtilmeli ve kurum yetkilisi tarafından imzalanmalıdır.
  2. Ziraat odalarından temin edilmiş güncel tarihli Çiftçilik Kazanç Belgesi,
  3. Vize alacak kişinin banka hesap ekstresi. (Banka tarafından kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirküsü fotokopisi)
  4. Kimlik Fotokopisi,
  5. Gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
  6. Biometrik Fotoğraf ( 2 Adet ve son 6 ay içinde çekilmiş tüm yüz hatları gözükmeli ve gözlük kullanılmamalıdır.)
  7. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.) (Orijinal olmalıdır)
  8. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
  9. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli olmalıdır.)

Ücretsiz Vize Destek Hattı  0212 268 12 23