İSPANYA TİCARİ VİZE

İspanya Ticari Vize Gerekli Evrak Listesi, Vize Formu, Vize Dilekçe Örnekleri, Vize Türleri, Vize Ücreti, Vize Nasıl Alınır? Kaç Günde Çıkar?

DİĞER ÜLKELER

İspanya Vizesi Bayrak

İspanya Ankara Büyükelçiliği

Adres: Abdullah Ceydet Sok. No:8 Çankaya / Anakara
Tel: 0(312) 438 03 92
Fax: 0(312) 439 51 70

İspanya İstanbul Başkonsolosluğu

Adres: Karanfil Aralığı sokak. No:16 1.Levent İstanbul
Tel: 0(212) 270 74 10

İSPANYA TİCARİ VİZE İÇİN GENEL BİLGİLER

İspanya Ticari Vize Başvurularınız için size en uygun güncel gerekli evrakları listesini öğrenebilir, Vize Formları ve  Vize Dilekçe örneklerini temin edebilirsiniz. Ayrıca İspanya Ticari Vizesi kaç günde çıkar?  İspanya Ticari Vize Ücreti ne kadar? Uzun Süreli İspanya Ticari Vizesi Nasıl alınır? gibi sorulara cevap bulabilirsiniz.

Vize Hizmet Merkezi aracı bir kurumdur. Tüm başvuruların incelenmesi ve vize kararları İspanya Başkonsolosluğu tarafından gerçekleştirilir. Vize Hizmet Merkezi personelinin, İspanya Başkonsolosluğu ’nun alacağı karar üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

Ücretsiz Vize Destek Hattı  0212 268 12 23

  1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben İngilizce veya İspanyolca olarak yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir. Dilekçe örneğine ulaşmak için…
  2. Başvuru Sahibi tarafından yazılmış vize niyet dilekçesi (İngilizce veya İspanyolca olarak),
  3. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi (Son 3 ay içinde alınmış olmalı Orjinal veya E-imzalı), İmza Sirküsü, Son Dönem Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi,
  4. Davetiye veya Fuar Katılım Belgesi ( Davet edilen kişinin pasaport bilgileri ve seyahat tarihinin belirtilmiş olması gerekir,
  5. Vize alacak kişinin banka hesap ekstresi. (Banka tarafından kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirküsü fotokopisi)
  6. Kimlik Fotokopisi
  7. Biometrik Fotoğraf ( 2 Adet ve son 3 ay içinde çekilmiş tüm yüz hatları gözükmeli ve gözlük kullanılmamalıdır.)
  8. İkametgah ( Muhtardan alınmış ıslak imzalı orjinal belge veya e-devlet üzerinden alınmış barkodlu belge),
  9. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
  10. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.) (Orijinal olmalıdır)
  11. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
  12. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli olmalıdır.)
  1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben İngilizce veya İspanyolca olarak yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir. Dilekçe örneğine ulaşmak için…
  2. Başvuru Sahibi tarafından yazılmış vize niyet dilekçesi (İngilizce veya İspanyolca olarak),
  3. Çalışmış olduğunuz şirketin Faaliyet Belgesi (Son 3 ay içinde alınmış olmalı Orjinal veya E-imzalı), İmza Sirküsü, Son Dönem Vergi Levhası ve Sicil Gazetesi fotokopisi,
  4. Davetiye veya Fuar Katılım Belgesi ( Davet edilen kişinin pasaport bilgileri ve seyahat tarihinin belirtilmiş olması gerekir,
  5. Vize alacak kişinin banka hesap ekstresi. (Banka tarafından kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirküsü fotokopisi)
  6. Kimlik Fotokopisi,
  7. SGK İşe Giriş Bildirgesi, Son 3 Aylık Maaş Bordrosu, Barkodlu SGK Hizmet Dökümü, (Şirket tarafından kaşeli ve imzalı)
  8. Biometrik Fotoğraf ( 2 Adet ve son 3 ay içinde çekilmiş tüm yüz hatları gözükmeli ve gözlük kullanılmamalıdır.)
  9. İkametgah ( Muhtardan alınmış ıslak imzalı orjinal belge veya e-devlet üzerinden alınmış barkodlu belge),
  10. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
  11. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.) (Orijinal olmalıdır)
  12. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
  13. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli olmalıdır.)
  1. Vize Talep Dilekçesi (Antetli kağıda konsolosluğa hitaben İngilizce veya İspanyolca olarak yazılmalıdır. İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, iş yerinde ki pozisyonu, seyahat amacı, seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ayrıca masrafları kimin karşılayacağını ve seyahat bitmeden önce döneceğini belirterek garanti etmeniz ve imza yetkilisi tarafından imzalatmanız gerekir. Dilekçe örneğine ulaşmak için…
  2. Başvuru Sahibi tarafından yazılmış vize niyet dilekçesi (İngilizce veya İspanyolca olarak),
  3. Bağlı bulunduğunuz Meslek Odasına Kayıt Belgesi Orjinal veya E-imzalı. Ayrıca Mesleki Kimlik Kartı olanlar başvuru sahipleri kart fotokopilerini ibraz etmelidirler
  4. İmza Beyannamesi, Son Dönem Vergi Levhası fotokopisi,
  5. Davetiye veya Fuar Katılım Belgesi ( Davet edilen kişinin pasaport bilgileri ve seyahat tarihinin belirtilmiş olması gerekir,
  6. Vize alacak kişinin banka hesap ekstresi. (Banka tarafından kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirküsü fotokopisi)
  7. Kimlik Fotokopisi,
  8. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
  9. Biometrik Fotoğraf ( 2 Adet ve son 3 ay içinde çekilmiş tüm yüz hatları gözükmeli ve gözlük kullanılmamalıdır.)
  10. İkametgah ( Muhtardan alınmış ıslak imzalı orjinal belge veya e-devlet üzerinden alınmış barkodlu belge),
  11. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.) (Orijinal olmalıdır)
  12. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
  13. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli olmalıdır.)
  1. Vize Talep Dilekçesi (Çalışmış olduğunuz kurumdan İngilizce veya İspanyolca olarak, İçeriğinde vize talebinde bulunan kişinin adı soyadı, kurumda ki pozisyonuseyahat amacı, seyahat tarihleri belirtilmeli ve kurum yetkilisi tarafından imzalanmalıdır.
  2. Başvuru Sahibi tarafından yazılmış vize niyet dilekçesi (İngilizce veya İspanyolca olarak),
  3. Ziraat odalarından temin edilmiş güncel tarihli Çiftçilik Kazanç Belgesi,
  4. Davetiye veya Fuar Katılım Belgesi ( Davet edilen kişinin pasaport bilgileri ve seyahat tarihinin belirtilmiş olması gerekir,
  5. Vize alacak kişinin banka hesap ekstresi. (Banka tarafından kaşeli ve imzalı ayrıca ekstreyi imzalayan personelin imza sirküsü fotokopisi)
  6. Kimlik Fotokopisi,
  7. Gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri
  8. Biometrik Fotoğraf ( 2 Adet ve son 3 ay içinde çekilmiş tüm yüz hatları gözükmeli ve gözlük kullanılmamalıdır.)
  9. İkametgah ( Muhtardan alınmış ıslak imzalı orjinal belge veya e-devlet üzerinden alınmış barkodlu belge),
  10. Seyahat sağlık sigortası ( Acentamızdan satın alabilirsiniz.) (Orijinal olmalıdır)
  11. Otel ve Uçak Rezervasyonu ( Kesinleşmiş bir seyahatiniz yoksa rezervasyonlarınızı biz yapabiliriz.)
  12. Pasaport ( En az 6 Ay geçerli olmalıdır.)

Vize Başvurusu için Önemli Notlar;

  1. İstenilen belgelerinde fotoğraf çekilerek alınmış yazılı çıktıları kabul edilmemektedir.